Geboekte progressie in Pro Clubs- en Volta-modi Fifa 23 wordt gecombineerd

Geboekte progressie in Pro Clubs- en Volta-modi Fifa 23 wordt gecombineerd

De progressie die men boekt in de Pro Clubs- en Volta-modi van Fifa 23 wordt gecombineerd.

Dat heeft Electronic Arts tijdens een presentatie laten weten, zo schrijft Eurogamer. "We wilden er voor zorgen dat of je nou wel of niet online speelt met vrienden, je in beide modi progressie boekt", aldus game design director Richard Walz.

De Volta-modus draait om straatvoetbal, terwijl Pro Clubs een 11v11-modus is waarin spelers één speler in een club besturen. Door geboekte progressie in beide modi te combineren, kan men zijn of haar virtuele speler in statistieken en qua customisatie laten groeien, ongeacht welke modus veel wordt gespeeld. "Op die manier kun je gedurende het jaar content voor beide modi ontgrendelen." Welke modi ook wordt gespeeld, er worden zowel Season-punten als Volta-munten verdiend.

Fifa 23 heeft meer aandacht voor het vrouwenvoetbal, dankzij vrouwelijke animaties en de toevoeging van de eerste vrouwenclubcompetities. Wat gameplay betreft is er nu de ‘Power Shot’ en opnieuw ontworpen dode spelmomenten. Ook wordt er veel nadruk gelegd op het verder uitgewerkte HyperMotion, een combinatie van technologieën die voor natuurlijkere animaties moet zorgen.

Fifa 23 is vanaf 30 september beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia en pc. Op de Nintendo Switch verschijnt een 'Legacy Edition' met slechts minimale vernieuwingen, waaronder de vrouwenvoetbalcompetities.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou