'Geannuleerde Titanfall-game was campagne voor Apex Legends'

'Geannuleerde Titanfall-game was campagne voor Apex Legends'

De onaangekondigde, geannuleerde singleplayergame van Respawn Entertainment was mogelijk een campagne voor Apex Legends.

Dat claimt journalist Jeff Glubb tijdens een Giant Bomb-livestream (via VGC). Eerder deze week meldde Bloomberg dat Respawn een singleplayergame met de projectnaam 'Titanfall Legends' had geannuleerd. 

Grubb oppert nu dat het een "Titanfall-achtig" project was voor Apex Legends, dat zich in hetzelfde universum afspeelt. "Titanfall Legends was niet Titanfall 3. Veel mensen dachten dat Titanfall 3 een nieuwe, losstaande game met een singleplayercampagne en multiplayermodus ging worden. Dat kunnen ze sinds Apex Legends alles heeft veranderd niet meer doen."

Hij vervolgt: "Titanfall Legends had een singleplayercampagne binnen Apex Legends moeten worden, op dezelfde manier waarop Call of Duty zowel Modern Warfare 2 als Warzone omvat."

Spelers zouden als Apex Legends-personage Blisk hebben gespeeld en samen met BT, een titaan uit Titanfall 2, de spelwereld hebben verkend. "Je zou verschillende legends tegenkomen die je speciale krachten hadden gegeven, dus het kon erg nauw samenhangen met Apex Legends."

Waarom Titanfall Legend is geannuleerd, wordt nergens vermeld. Officieel was het project immers nooit aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou