Gamescom Opening Night Live wordt op 22 augustus gehouden

Gamescom Opening Night Live wordt op 22 augustus gehouden

Vorig jaar duurde de show ongeveer twee uur

De jaarlijkse Gamescom Opening Night Live-show vindt dit jaar op 22 augustus plaats.

Dat hebben organisator Koelnmesse en presentator Geoff Keighley aangekondigd. "Ik kan niet wachten om samen met de fans en de industrie terug te keren naar Keulen om videogamenieuws direct naar jullie te streamen", aldus Keighley.

Sinds enkele jaren presenteert Keighley voorafgaand aan Gamescom een live show, vergelijkbaar met zijn andere shows. Elk jaar worden tijdens de uitzending nieuwe games onthuld en getoond. Over het algemeen neemt de show een uur of twee in beslag.

Gamescom Opening Night Live is niet de enige show die Keighley jaarlijks presenteert. Zo begint de Summer Game Fest elk jaar met een Kick Off Live-show - dit jaar wordt die op 8 juni gehouden. E3 is dit jaar geannuleerd. Elke december organiseert en presenteert Keighley daarnaast The Game Awards.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Omdat je niet alle aankondigingen al in december kan doen lijkt mij een show zo voor de zomer wel prima. Tevens is Gamescom sinds het verval van E3 wel de grootste gameshow, om dit groots te openen met want aankondigingen hier en daar lijkt mij gewoon logisch. Waarom moet elke show volgens jou dan meteen alle grote AAA aankondigingen hebben, en als deze het niet heeft maar gecancelled worden? Is toch ook niet nodig.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou