Fysieke release Psychonauts 2 is mogelijk in september

Fysieke release Psychonauts 2 is mogelijk in september

In september komt er mogelijk een fysieke release uit van Psychonauts 2.

De fysieke versie wordt vermeld op Amazon Duitsland. Er wordt een releasedatum van 27 september genoemd en de fysieke versie zou uitkomen voor Xbox-consoles en PlayStation 4. Het zou gaan om 'Psychonauts 2: Motherlobe'. Skybound zou de game publiceren en het zou 69,99 euro gaan kosten. Op moment van schrijven is de fysieke editie niet officieel aangekondigd.

Psychonauts 2 kwam in augustus vorig jaar al digitaal uit op consoles. De game is ontwikkeld door Double Fine. Het werd uiteindelijk de bestverkochte game van de studio tot dusver. Ook is er geen Double Fine-game die een hogere gemiddelde score heeft ontvangen.

De game scoorde een 8,5 op Gamer.nl: "Psychonauts 2 is misschien niet de meest afgewerkte platformer ooit, maar net zoals het eerste deel barst dit avontuur van de slimme vondsten en creativiteit. De uitstapjes naar het binnenste van het brein zijn niet alleen grappig en origineel, maar hangen altijd op verrassende manieren samen met het intrigerende hoofdverhaal. De uitgebreide cast van bonte personages en de met extra’s gevulde spelwereld doen de rest van het werk. Daarmee heeft Psychonauts na heel lang wachten eindelijk een waardig vervolg gekregen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

YES! Hier wacht ik al maaaanden op.

0
test

Eigenlijk nooit bij stil gestaan dat er alleen een digitale release was. Misschien dat ik 'm op schijf ook nog eens meepak, dan.

0

Aanbevolen voor jou