FromSoftware-baas gaat Elden Ring zelf niet spelen

FromSoftware-baas gaat Elden Ring zelf niet spelen

Hidetaka Miyazaki, de directeur van ontwikkelaar FromSoftware, heeft aangegeven Elden Ring niet te willen spelen.

Dat meldt hij in een interview met Edge Magazine. "(Ik) zou alle geheimen die een nieuwe speler nog niet weet al kennen... het zou niet als spelen aanvoelen." Omdat Miyazaki heeft meegeholpen aan de game, is hij dus te bekend met de inhoud van het spel om nog verrast te kunnen worden.

Het is dus niet omdat Elden Ring hem niet leuk lijkt. Integendeel: "Als ik het zou spelen, zou het dicht in de buurt komen van wat ik als ideale game zie." Volgens hem "verrijkt de open wereld de ideale ervaring" die hij wilde creëren.

Elden Ring werd in 2019 aangekondigd door uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is de ontwikkelaar van games als Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft meegeholpen met het schrijven van het verhaal. De game komt op 25 februari 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ja, dat lijkt me nou altijd het nadeel van zelf een spel maken, je hebt dan niet meer de verrassing die een nieuwe speler heeft.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@SuperDre Ja en nee. Het zal vooral waar zijn voor sterk gedirigeerde games waar het ontwikkelteam tijdens de development exact dezelfde secties zo vaak opnieuw zullen moeten spelen dat ze het uiteindelijk niet meer kunnen luchten of zien. Ik vraag me af hoe QA testers dat ervaren. Zullen die uberhaupt nog games spelen in de vrije tijd?

0

Aanbevolen voor jou