Free-to-play-voetbalgame UFL voor consoles onthuld

Free-to-play-voetbalgame UFL voor consoles onthuld

Strikerz Inc. heeft de free-to-play-voetbalgame UFL onthuld.

Dat deed het bedrijf gisteren tijdens de Gamescom Opening Night Live-show. Hoewel een releasedatum en de systemen waarop de game verschijnt binnenkort pas worden aangekondigd, liet Strikerz wel weten dat de game naar "alle belangrijke consoles" komt.

De game wordt ontwikkeld in Unreal Engine en is al vijf jaar in ontwikkeling. In een persbericht laat het bedrijf weten dat het spel gratis beschikbaar komt en dat er regelmatig nieuwe updates en features moeten verschijnen. Ook zijn er "geen verplichte betalingen of jaarlijkse abonnementskosten. Wedstrijden moeten eerlijk verlopen en draaien om skills van de speler, zonder dat er pay-to-win bij komt kijken."

De game lanceert met 5000 gelicenseerde voetbalspelers die gamers kunnen werven voor hun eigen team, om vervolgens deel te nemen aan "een revolutionair, wereldwijd, online voetbalkampioenschap." Door een samenwerking met analysebedrijf InStat moeten de statistieken van spelers up-to-date blijven.

UFL neemt het automatisch op tegen de twee andere bekende voetbalfranchises: Fifa en eFootball (voorheen bekend als PES). Fifa 22 komt op 1 oktober uit als volledig betaalde game voor pc en consoles en eFootball moet deze herfst als free-to-play-game lanceren. Diverse offline modi moeten wel los gekocht worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als footie fan Ben ik hier zeer benieuwd naar. Hopelijk stoten ze het gedrocht van Fifa van de troon!

0

@rreloaderr eens maar waar halen ze hun inkomsten vandaan?

0

@Floks geen idee, sponsoring, battle pass wellicht?

0

Aanbevolen voor jou