Forza Horizon 5 wordt al door meer dan 4,5 miljoen mensen gespeeld

Forza Horizon 5 wordt al door meer dan 4,5 miljoen mensen gespeeld

Al meer dan 4,5 miljoen mensen spelen Forza Horizon 5.

Dat heeft Xbox-baas Phil Spencer vanncht op Twitter laten weten - het werkelijke aantal ligt inmiddels dus waarschijnlijk nog hoger. Forza Horizon kwam gisteren officieel uit, al kregen spelers die een speciale editie van de game hadden gekocht al een paar dagen eerder toegang.

Forza Horizon 5 is beschikbaar op Xbox Series X en S, Xbox One en pc, alsmede Xbox Game Pass. Gamer.nl gaf het racespel een 8,5: "Forza Horizon 5 is een prachtige, gelaagde en omvangrijke representatie van de globale autocultuur. Of je nu wilt driften in een opgevoerde Supra of de supersnelle elektrische Porsche Taycan op z’n staart wilt trappen, Forza Horizon 5 doet het met verve."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gisteren begonnen en wat een heerlijke game is dit en echt zo mooi. Ik twijfel ook gewoon niet meer aan of Fable goed komt ja of nee. Deze mensen weten gewoon hoe ze een game moeten maken.

0
test

@Aces-82 Eens. Maar ik kan hem op pc nog steeds niet opstarten.... en mijn virusscanner blijft erop.

0
test

Hoeveel van de 4,5 blijven daadwerkelijk spelen? Interessanter zou zijn om cijfers te delen over hoeveel het gekocht hebben, Game Pass hebben aangeschaft of na een maand (ik noem maar wat) nog spelen. Met Game Pass is het natuurlijk heel makkelijk om het even te proberen. Ik blijf in ieder geval spelen: heerlijke game. Fijne break van de meer op sim racen gerichte games die ik veel speel.

0
test

@Rutgie gekocht is zo 2 miljoen melde die destin van ign dit waren allemaal early acces gamers. Maar denk dat het aantal nog wel groeit horizon games worden vaak nog veel gespeelt, en de dlc is altijd leuk. Maar dat kan je dus ook zeggen van games van Sony hoeveel mensen spelen dat na een maand nog.

0
test

@hulstpower Uiteraard kun je dat van Sony ook zeggen, maar dan moet je de game wel daadwerkelijk kopen. Bij Forza hoeft dat niet. Vergelijk het met Netflix of Spotify, waar1 minuut, ofzoiets, al telt als een play. Maar eigenlijk slaat dat nergens op. Je kan beter kijken hoeveel mensen een serie, film of liedje helemaal afluisteren, denk ik.

0

Aanbevolen voor jou