Forza Horizon 4 ontvangt laatste update in aanloop naar lancering Forza Horizon 5

Forza Horizon 4 ontvangt laatste update in aanloop naar lancering Forza Horizon 5

Ontwikkelaar Playground Games van de Forza-games heeft bevestigd dat de laatste update van Forza Horizon 4 aan de horizon is, aangezien het vijfde deel in de serie later dit jaar verschijnt.

Tijdens de Xbox-presentatie van Microsoft op E3 2021, werd Forza Horizon 5 officieel aangekondigd. De game verschijnt later dit jaar nog, op 9 november. De vorige game in de serie, Forza Horizon 4, krijgt binnenkort geen updates meer in aanloop naar de lancering van het vervolg.

Dit liet ontwikkelaar Playground Games weten tijdens de meest recente editie van Forza Monthly. Vandaag, op 29 juni, wordt de laatste update uitgebracht. "Met de lancering van Forza Horizon 5 als de grootste prioriteit voor de komende maanden, hebben we wat veranderingen gemaakt aan de maandelijkse updates voor Forza Horizon 4," zegt Tom Butcher. "Vanaf Series update 38 zullen spelers die de game goed kennen terugkerende content uit Series 7 tot 32 gaan zien."

Hoewel de ontwikkelaar dus niet van plan is nieuwe auto's toe te voegen aan de game, denken ze wel dat spelers genoeg plezier zullen beleven aan het herleven van oudere momenten. Zodra Forza Horizon 5 uitkomt, wil de ontwikkelaar ervoor zorgen dat Forza 4 een blijvende, leuke ervaring wordt. Hoe ze dit precies gaan doen, onthullen ze nog niet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Travel to The UK" in Forza 5.... *laadt Forza 4 waar je gebleven bent

0
test

@tyberium dat zou wel cool zijn!

0
test

Zou leuk zijn als ze alle dlc open gooien op gamepass.

0

Aanbevolen voor jou