Fortnite’s nieuwe editor is uitgesteld tot januari 2023

Fortnite’s nieuwe editor is uitgesteld tot januari 2023

De aankomende editor voor van Fortnite Battle Royale verschijnt in januari 2023.

Tim Sweeney, hoofd van Epic Games, heeft in een tweet laten weten dat de nieuwe nog editor niet klaar is voor het volgende seizoen van Fortnite. De huidige editor van Fortnite, genaamd Creative, komt uit 2018 en maakt het mogelijk om eigen eilanden maken en delen met anderen.

Samen met de nieuwe editor zijn er al eerder nieuwe features gelekt die binnenkort mogelijk naar Fortnite komen, waaronder een first-person mode. Zo verwacht ingewijde Hypex dat de first-person mode samen met de release van Fortnite Chapter 4 op 3 december, of tijdens het eerste seizoen van Chapter 4 verschijnt. Vliegende dieren, motoren, een nieuw cosmetisch type genaamd ‘Apparel’ en een nieuwe editor worden ook genoemd.

First-person mode is momenteel al mogelijk in de Save the World-modus van Fortnite, waarbij spelers in de gameopties kunnen aangeven of ze een missie in first- of third-person mode willen spelen. Tijdens eerdere evenementen in Fortnite Battle Royale was het ook mogelijk om in first-person te spelen, zoals het Device-evenement.

Het derde deel van Fortnite komt op 3 december ten einde. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou