Forse patch voor Dying Light 2 lost verschillende bugs op

Forse patch voor Dying Light 2 lost verschillende bugs op

Er is een patch uitgebracht voor Dying Light 2 waarmee een grote hoeveelheid bugs wordt opgelost.

De patch is sinds kort beschikbaar op consoles en kwam afgelopen woensdag al uit op pc. Diverse bugs die de game plaagden en onder andere gameprogressie in de weg stonden, zijn daarmee opgelost. Een complete lijst met verbeteringen is in de patch notes te bekijken.

Eerder deze week bracht Techland al een current gen-patch uit voor de eerste Dying Light. Spelers kunnen daardoor op PS5 en Xbox Series X kiezen voor 'performance mode', waarin de game 60 fps en 1080p draait, 'balanced mode', waarin de game in 60 fps en 1440p draait, en 'high-resolution mode', in 4k en 30 fps.

Sinds begin dit jaar is Dying Light 2: Stay Human verkrijgbaar op consoles en pc. De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "Dying Light 2 maakt freerunnen leuker en creatiever. Door meer controle te bieden zijn Hoofd- en zijmissies verrassend boeiend en diepgaand. De personages komen door uitstekend schrijf- en stemwerk goed uit de verf en de speler wordt meermaals in conflict gebracht door de vele keuzes die écht impact hebben op het verhaal. Het prachtige Villedor leent zich uitstekend voor oneindig veel freerunplezier, met of zonder vrienden."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoop dat ze toch wel 1440p op 60fps kunnen halen in de toekomst. Spel ligt nog steeds op de stapel om verder te spelen maar het grafische verschil vind ik te groot en ook vervelend om naar te kijken.

0

Aanbevolen voor jou