Fifa 23 was bestverkochte game van 2022 in Nederland en Europa

Fifa 23 was bestverkochte game van 2022 in Nederland en Europa

Fifa 23 was in 2022 in geheel Europa de bestverkochte fysieke game.

Dat blijkt uit data van het Europese marktonderzoeksinstituut GFK, dat onderstaande lijst met bestverkochte games per Europees land en in geheel Europa publiceerde. Het gaat daarbij specifiek om fysiek verkochte exemplaren.

In Nederland stond Fifa 23 afgelopen jaar bovenaan qua verkoop, gevolgd door Switch-games Mario Kart 8 Deluxe en Nintendo Switch Sports. In België werd Fifa 23 gevolgd door Pokémon Legends Arceus en Mario Kart 8 Deluxe. Op Europees niveau ging het om dezelfde drie games als in België.

Niet alleen fysieke exemplaren van Fifa 23 vlogen over de toonbank. Eerder vandaag deelde PlayStation de meest gedownloade games via de PlayStation Store uit 2022. Ook daaruit bleek dat Fifa 23 in Europa bovenaan stond.

GFK

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gamers: Ik koop geen games meer van Ubisoft want ze maken nooit iets vernieuwends Ook gamers: Oeh, Fifa met een ander nummer erachter...

0

Ik vind dit toch wel heel grappig hoor. Al die hard-core gamers met hun meningen, exclusive dit, exclusive dat, dat spel is slecht, dit spel is niet de moeite waard etc. Eind van het liedje is dat Fifa en COD het meest verkopen. Moraal van het verhaal is: het gaat niet om de die-hard gamers met hun rechtlijnige meningen, het gaat om de meute. De meute kleurt de game industrie, of je het leuk vindt of niet. Dus ik heb besloten dat ik die exclusieve meningen van een aantal gerespecteerde gamers als gebrabbel aan de zijlijn zal kenmerken. Leuk voor discussies, maar nul komma nul impact. Ze vertegenwoordigen geen grote groep.

0

Aanbevolen voor jou