Fifa 23 trekt in eerste week meer dan tien miljoen spelers aan

Fifa 23 trekt in eerste week meer dan tien miljoen spelers aan

Meer dan 10,3 miljoen mensen hebben in de eerste week van release Fifa 23 gespeeld.

Dat heeft Electronic Arts aangekondigd. Daarmee wordt een nieuw record verbroken - Fifa 22 was de vorige recordhouder met 9,1 miljoen spelers in de eerste tien dagen van release.

"De reactie van fans is niets minder dan ongelooflijk en we vinden het geweldig dat fans in recordaantallen met hun favoriete spelers en teams in Fifa 23 spelen", aldus EA Sports-manager Nick Wlodyka.

Fifa 23 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Op de huidige generatie consoles en pc zijn alle vernieuwingen te vinden, op de vorige generatie slechts een deel daarvan en in de Legacy Edition voor Switch zitten geen vernieuwingen.

Gamer.nl gaf een 5,5 aan de game: "Fifa 23 gaat de boeken in als de allerlaatste Fifa, maar zeker niet als de beste. De optelsom van bijna dertig jaar aan voetbalinnovatie leidt niet tot een hoogtepunt in de serie, maar tot een rammelend geheel waarbij de moderne toevoegingen worden teruggehouden door een aftands fundament. Aan content geen gebrek, maar met de hevige doelpunteninflatie is het ernstig de vraag wat al die content nog wat waard is."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik word hier eigenlijk heel verdrietig van. Slechte reviews, weinig moeite om slechts in een jaar de game te vernieuwen/verbeteren en de uitmelkerij van virtuele kaartjes. Maargoed ik hoop dat mensen oprecht plezier hebben met de game, maar ik ga hem skippen.

0
test

@Bteqq Ben ik met je eens, ik vind het ook erg jammer dat die luiheid wordt beloond met een record. Ik vind Fifa nog steeds een leuke game maar daarnaast ook de meest frustrerende game die ik ken vanwege de aanpassingen die tijdens wedstrijden onder water worden gedaan om het zogenaamd eerlijk en leuk te maken. Dat is ook de reden dat ik gestopt ben met Fifa. Wel jammer dat er niet echt een goed alternatief is want die gratis PES vond ik el wel erg slecht.

0
test

@Fr3nzy Inderdaad. Vond vroeger Fifa ook echt leuk, vooral tegen elkaar op de bank haha.

0
test

@Bteqq Ongelofelijk inderdaad dat deze luiheid wordt beloond. Geeft maar weer eens aan wat een gewoontedieren wij mensen zijn. Het merendeel van de Fifa-spelers boeit het dus geen reet hoe slecht het nieuwe deel is, ze kopen het gewoon.

0

@Bteqq Er zijn gewoon heel weinig mensen die echt reviews lezen denk ik of het gewoon niets interesseert. Hetzelfde met Diablo Immortal, er is bakken met kritiek, maar Blizzard trekt zich er niets van aan en gaat stug door. Vervolgens worden ze beloond door een berg spelers die er toch bakken met geld aan uitgeven. Je kan het de gaming industrie eigenlijk niet echt kwalijk nemen, de gamers trappen er zelf met open ogen in en geven er bakken met geld aan uit. Maar inderdaad het is inderdaad om treurig van te worden.

0
test

@Ziminar Of het is gewoon dat die spelers ook daadwerkelijk van de game genieten, zoals het geval met Diablo, omdat het anders is dan voorgaande games wil nog niet zeggen dat het daardoor minder leuk is, ja misschien voor sommige die wel gek waren op de voorgaande gameplay. Zoveel mensen zoveel wensen.

0

Hopen dat er goede games gaan komen doordat ze niet meer vastzitten aan de licentie vanaf volgend jaar

0

Aanbevolen voor jou