Fifa 23-trailer toont vernieuwde Ultimate Team

Fifa 23-trailer toont vernieuwde Ultimate Team

Electronic Arts heeft een nieuwe video van Fifa 23 uitgebracht. Ditmaal staat de Ultimate Team-modus centraal.

De modus heeft nu bijvoorbeeld FUT Moments. Dit zijn speciale evenementen waarmee klassieke momenten uit de voetbalgeschiedenis kunnen worden herleefd. Zo moeten spelers bijvoorbeeld in de tweede helft van een wedstrijd tegen AC Milan drie doelpunten scoren met Liverpool, waarmee de comeback in een Champions League-wedstrijd wordt nagebootst.

Het Chemistry-systeem gaat flink op de schop. Door spelers die in het echt ook samen hebben gespeeld in een team te zetten wordt er meer Chemistry gecreëerd, ongeacht waar de spelers in het team staan. Voorheen moesten de spelers naast elkaar spelen, maar dat is nu niet meer het geval.

Content gecentreerd om het WK komt ook naar Ultimate Team wanneer de competitie later dit jaar begint. Het gaat bijvoorbeeld om speciale items met als thema het WK en speciale versies van spelers.

Fifa 23 is vanaf 30 september beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia en pc. Op de Nintendo Switch verschijnt een 'Legacy Edition' met slechts minimale vernieuwingen, waaronder de vrouwenvoetbalcompetities.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die wijzigingen in Chemistry lijken me wel positief, misschien dat je dan eindelijk niet steeds tegen dezelfde teams hoeft te spelen. Grafisch mis ik nog wel wat sfeer, het oogt allemaal nog wat klinisch.

0

Aanbevolen voor jou