Fifa 23-beelden tonen per ongeluk voetballer in 'T-pose'

Fifa 23-beelden tonen per ongeluk voetballer in 'T-pose'

De eerder deze week getoonde Fifa 23-gameplaytrailer toont per ongeluk een voetbalspeler die in de beruchte 'T-pose' op het veld staat.

Gisteren bracht EA een uitgebreide video uit waarin dieper wordt ingegaan op het aankomende Fifa 23. Fans zagen echter iets opmerkelijks in de video. Rond 3 minuten en 6 seconden is een speler te zien die stilstaat op het veld in een 'T-pose', met zijn armen wijd gestrekt.

Dit is overduidelijk een bug. De T-pose werd onder gamers vooral bekend vanwege Cyberpunk 2077, waar na release verschillende computergestuurde personages op de meest random momenten ook deze pose aannamen. Het is mogelijk dat EA de bug nog voor release wegwerkt, maar het valt fans wel op dat de bug voorkomt in een verder afgewerkte trailer.

Fifa 23 werd eerder deze maand onthuld. De game is vanaf 30 september beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia en pc. Op de Nintendo Switch verschijnt een 'Legacy Edition' met slechts minimale vernieuwingen, waaronder de vrouwenvoetbalcompetities.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hahaha die gast staat daar gewoon beetje te chillen en pakt nog even een beetje zon mee..

0
test

Oh een bug, dacht dat de pose iets van een statement was ofzo

0

Aanbevolen voor jou