Fast and Furious Crossroads gaat uit de verkoop

Fast and Furious Crossroads gaat uit de verkoop

Bandai Namco haalt de game Fast and Furious Crossroads komende maand uit de verkoop.

Dat bevestigt het bedrijf op de officiële website van de game. "Alle verkoop eindigt" op 29 april, zo meldt Bandai Namco. Mensen die de game al hebben gekocht, kunnen het spel blijven downloaden. De online modi van het spel blijven voorlopig ook actief.

Fast and Furious Crossroads is nog niet eens twee jaar uit; de game verscheen in augustus 2020. De actiegame laat spelers racen in allerlei actiescènes, waarbij verschillende acteurs uit de Fast and Furious-films hun rollen voortzetten. Zo zijn Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson in de game te zien. Spelers halen allerlei stunts uit en moeten een nieuwe bedreiging zien te verslaan. 

Het spel is ontwikkeld door Slightly Mad Studios, bekend van de Project Car-reeks, en verscheen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had er nog nooit van gehoord, maar ziet er eigenlijk best vet uit. Als het ook voornamelijk een singleplayer mode heeft dan begrijp ik niet zo goed waarom ze het spel helemaal uit de handel halen. Mogelijk dat hun licentie ofzo verlopen is?

0
test

@SuperDre Het spel is een mega flop daarom uit de verkoop.

0
test

@Grimes omdat iets een flop is hoef je het nog niet uit de digitale shop te halen. Zolang je maar duidelijk aangeeft dat de online mogelijkheden geschrapt zijn.

0
test

@SuperDre Ziet er vet slecht uit bedoel je :D

0
test

@DarkraverX mwa, ik vind het er echt goed uit zien wat ik in de trailers zie. Maargoed ik ben dan ook geen graphicshoer/snob, geniet zelfs nog van de videopac games.

0
test

O nooit van gehoord ik denk dat het gewoon niet bekend genoeg was maar het klinkt leuk ik snap alleen niet waarom ze het uit de verkoop halen en dan online nog laten draaien dat kost toch het meer geld dan het in de winkel te laten liggen. Want servers kosten geld de game zelf na het maken toch niet echt meer

0
test

@TPpower kost ze zeker geld voor die 3 mensen die deze game nog spelen lol

0

Aanbevolen voor jou