Far Cry 6-uitbreiding Lost Between Worlds nu verkrijgbaar

Far Cry 6-uitbreiding Lost Between Worlds nu verkrijgbaar

De Far Cry 6-uitbreiding Lost Between Worlds is nu uit. IGN heeft een video van het eerste kwartier van de dlc uitgebracht.

De video is hieronder te bekijken en geeft spelers alvast een voorproefje van wat er te wachten staat. Lost Between Worlds werd vorige week aangekondigd en draait wederom om hoofdpersonage Dani Rojas. Zij (of hij, afhankelijk van wat de speler heeft gekozen in de game) stuit op een buitenaards ruimteschip met een mysterieuze kunstmatige intelligentie. Dani wordt er op uitgestuurd om vijf kristallen te vinden om het schip te repareren.

Elk kristal zit verstopt in een scheur in de realiteit. Dit levert een aantal unieke surrealistische locaties op, zoals in de eerste beelden valt te zien. Elk gebied heeft meerdere routes en puzzels. Daarnaast moeten spelers wisselen tussen rode en blauwe ammunitie om de bijbehorende vijanden te doden.

Lost Between Worlds kost 19,99 euro. De Game of the Year-editie van Far Cry 6 is nu ook uit. Daarin zitten ook de seizoenspas en deze uitbreiding.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Benieuwd naar. Ik hoop op de mooie sci-fi touches

0

Aanbevolen voor jou