Fans denken dat easter egg in Hi-Fi Rush hint naar The Evil Within 3

Fans denken dat easter egg in Hi-Fi Rush hint naar The Evil Within 3

Fans hebben een easter egg in Hi-Fi Rush gevonden die mogelijk hint naar een nieuwe The Evil Within-game.

In het pas uitgekomen Hi-Fi Rush van Tango Gameworks wordt vlak voor het eindgevecht in de game een lift gepakt. Wanneer de verdieping wordt getoond, is daaronder een headline van een zogenaamd nieuwtje afgebeeld. De headline luidt (vertaald): "Vervolg op populaire survivalhorrorfranchise aangekondigd".

Een specifieke naam wordt niet genoemd, maar Tango Gameworks heeft voor Hi-Fi Rush twee games in de survivalhorrorreeks The Evil Within ontwikkeld. Fans hopen dat ook dat de headline specifiek naar die franchise verwijst en dat het een eerste hint is dat er achter de schermen aan een derde deel gewerkt wordt. Hoe dan ook is er officieel nog geen derde game in de The Evil Within-reeks aangekondigd.

Hi-Fi Rush werd onlangs tijdens een Xbox-presentatie aangekondigd en daarna meteen uitgebracht op Xbox Series, pc en Game Pass. Ron Vorstermans gaf in de recensie op Gamer.nl een 9 aan de game:  "Hi-Fi Rush is een zeer gelikte actieplatformer die zijn centrale concept van ritme ontzettend consequent uitvoert. De animaties zijn daarbij van een fenomenaal niveau. Hi-Fi Rush is eigenlijk gewoon het type game dat je van de daken laat schreeuwen hoe cool videogames kunnen zijn."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou