Fan pakt op video speciale Halo Infinite Xbox Series X-console uit

Fan pakt op video speciale Halo Infinite Xbox Series X-console uit

Een gamer heeft het eerder dit jaar aangekondigde speciale Xbox Series X-model gebaseerd op Halo Infinite in bezit en heeft gefilmd hoe hij de console uitpakt.

De Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition-bundel komt officieel pas op 15 november uit, om te vieren dat het precies twintig jaar geleden is dat de eerste Halo uitkwam. In onderstaande YouTube-video is te zien hoe een fan de console al in handen heeft.

In de video laat hij dan ook zien hoe hij de console uitpakt. De console komt met een digitaal exemplaar van Halo Infinite, die pas vanaf 8 december - de release van de game - speelbaar is. De multiplayer wordt overigens gratis voor iedereen.

Tot slot komt er ook een gelimiteerde uitgave van de Xbox Elite Series 2-controller uit. De YouTuber in kwestie heeft de controller ook weten te bemachtigen en pakt deze ook uit in onderstaande video.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze kunnen beter eerst zorgen dat iedereen een Xbox Series X kan kopen ipv. Een limited edition uit te brengen die waarschijnlijk ook nergens (meer) te koop is. Overigens vind deze limited edition er wel mooi eruitzien.

0

@paul123456789 Chiptekorten kunnen ze weinig aan doen.

0
test

Dit is tof voor de die hard fans en dan in een gameroom.. In mijn woonkamer heb ik toch echt liever de strakke zwarte box.

0

Aanbevolen voor jou