Fall Guys als free-to-play-game al door vijftig miljoen mensen gespeeld

Fall Guys als free-to-play-game al door vijftig miljoen mensen gespeeld

Sinds Fall Guys: Ultimate Knockout twee weken geleden free-to-play is geworden, heeft het spel al vijftig miljoen spelers aangetrokken.

Dat heeft ontwikkelaar MediaTonic op social media gedeeld. Op 21 juni werd Fall Guys gratis om te spelen en kwam het spel uit voor Xbox-consoles en Nintendo Switch. Op PlayStation-consoles en pc was het spel al verkrijgbaar, maar was het voorheen een betaald product.

Er is cross-play beschikbaar tussen Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en pc, maar voor alle versies van het spel is wel een Epic Games-account vereist. Sinds 20 juni is Fall Guys niet meer verkrijgbaar via Steam en moeten nieuwe pc-spelers het spel van de Epic Games Store halen. Bestaande Steam-spelers zullen nog wel updates voor Fall Guys blijven ontvangen.

Met de komst van een free-to-play-model is ook een eerste seizoen ingeluid genaamd Free For All. Hierin moeten allerlei nieuwe uitdagingen en beloningen zitten. Spelers kunnen een premium battle pass kopen, ook aan te schaffen met een nieuwe in-game munteenheid genaamd Show-Bucks. Daarnaast is er ook een gratis battle pass beschikbaar. Mensen die de game al hebben gekocht ontvangen een Legacy Pack met diverse cosmetische items en een premium battle pass voor het eerste seizoen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Free to play en crossplay is toch wel een gouden combinatie, heb de game al aardig wat gespeeld samen met vrienden die het spelen op pc, xbox of switch. Mijn playstation vrienden waren vorig jaar al klaar met de game :D

0

Aanbevolen voor jou