F1 2022 verschijnt op 1 juli, eerste beelden getoond

F1 2022 verschijnt op 1 juli, eerste beelden getoond

F1 2022 verschijnt op 1 juli. Dat onthullen EA en Codemasters.

In een eerste trailer worden de belangrijkste eigenschappen van de game onthuld. Zo bevat de game de nieuwe regels van de autosport en zijn hybride auto's aan de game toegevoegd, evenals het nieuwe circuit Miami International Autodrome. Ook bevat de game weer alle twintig coureurs en tien teams.

Wat gameplay betreft is de kunstmatige intelligentie op de schop gegaan. De zogenaamde Adaptive AI zorgt ervoor dat de intelligentie van tegenstanders wordt aangepast op de speler, wat volgens Codemasters vooral gunstig is voor nieuwkomers. Ook zijn de physics van de algemene rijervaring zijn vernieuwd.

Op het gebied van modi is F1 Life vernieuwd, waarin spelers een 'voorproefje krijgen van de glitter en glamour van de F1', en toegang krijgen tot supercars, kleding en accessoires. 

Ook Race Day is vernieuwd met zogenaamde Immersive- en Broadcast-opties, die invloed hebben op formatierondes, safety car-periodes en pitstops. Immersive daagt spelers uit grotere risico's te nemen, voor grotere beloningen, en Broadcoast moet een filmischere ervaring opleveren.

Codemasters voegt daarnaast dagelijks terugkerende uitdagingen toe aan de MY Team-modus, en wordt het mogelijk de game in splitscreen en virtual reality via Oculus Rift en HTC Vive  te spelen.

F1 2022 verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

EA kocht vorig jaar Codemasters voor ongeveer 1,1 miljard dollar. Daarmee bezit EA momenteel grote racefranchises als Need for Speed, Burnout, Dirt, Grid en Real Racing. F1 2021 was de eerste game binnen de franchise die door EA werd uitgegeven, al betreft F1 2022 het eerste deel dat volledig onder Electronic Arts is ontwikkeld.

Watch on YouTube
F1 2022
F1 2022
F1 2022
F1 2022

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En waarom niet alleen op ps5 xbox series s en x en pc? want dan kan hij eindelijk goed draaien

0
test

@TPpower Old gen krijgt gewoon een eigen versie. Alleen in t begin waren er nog games die als 1 game voor beide systemen kwam. Daarna is het al gauw gesplitst in 1 versie per systeem. En moet de newer gen de older gen versie installeren voor multiplayer

0

Eindelijke VR Woot!!!!!

0

Aanbevolen voor jou