Evil West uitgesteld naar november

Evil West uitgesteld naar november

Actiegame Evil West is uitgesteld naar 22 november.

Dat heeft ontwikkelaar Flying Wild Hogs aangekondigd via social media. Het spel stond eigenlijk gepland voor een release op 20 september, maar het wordt een paar maanden uitgesteld "zodat de volledige potentie kan worden bereikt". Het bedrijf meldt: "We begrijpen dat uitstel frustrerend kan zijn, maar het is een noodzakelijke stap om iedereen de best mogelijke ervaring te bieden."

In Evil West zijn spelers een van de laatste agenten in een vampierjagersinstituut en moeten ze de Amerikaanse Frontier beschermen. De gameplay bestaat uit 'stijlvolle' vuurgevechten en het uitbreiden van je arsenaal met wapens en perks. De campagne van de game is ook in co-op speelbaar.

Evil West komt naar Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Serieue? Vorige week gekocht als pre order. Ik zei het al, maar alles wat ik koop wordt snel uitgesteld daarna, haha! Cursed!

0
test

Heb de game ook in pre-order staan, dus wordt wat langer wachten. Vind het eigenlijk helemaal niet erg, want in oktober komen er toch genoeg games uit en begin november nog god of war. Heb ik in september nog tijd om wat andere games in te halen die nog op backlog staan.

0

Aanbevolen voor jou