Evil Dead: The Game-update gebaseerd op Army of Darkness

Evil Dead: The Game-update gebaseerd op Army of Darkness

Er is een gratis update voor Evil Dead: The Game uitgekomen met content gebaseerd op de film Army of Darkness.

Army of Darkness is de derde film in de Evil Dead-franchise en werd net als de vorige delen geregisseerd door Sam Raimi. Ash zit in de film gevangen in de Middeleeuwen, waar hij het op moet nemen tegen ondoden.

De dlc voor Evil Dead: The Game voegt een nieuwe map toe gebaseerd op Castle Kandar uit de film. In onderstaande trailer is de nieuwe map te zien. Ook worden er twee nieuwe wapens toegevoegd: een trage, maar schadelijk strijdknots, en een explosieve kruisboog.

Verder bevat de game nu een 'exploration mode', waarmee spelers elke map in de game vrij kunnen verkennen. Tot slot zijn er ook nieuwe outfits toegevoegd, al moet daar wel voor betaald worden.

Evil Dead: The Game is een asymmetrische multiplayergame waarin vier spelers samenwerken tegen de krachten van de Necronomicon en een leger aan Deadites moeten ombrengen. Een vijfde speler kan krachtigere demonen als de Kandarion Demon besturen om de vier spelers te dwarsbomen. Het spel is nu uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. 

De game scoorde een 6,5 op Gamer.nl: "Evil Dead: The Game is enigszins karig en frustrerend voor spelers die het in hun eentje doorlopen, maar het spel heeft veel bloederig plezier te bieden voor degenen die met anderen spelen, al zijn er wel de nodige bugs die roet in het eten gooien. Toch biedt Evil Dead bij wijlen verrassend gelaagde gameplay en veel fanservice – met als hoogtepunt de terugkeer van Bruce Campbell als Ash."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geniale film Army of Darkness. Moet nog steeds eens aan de serie beginnen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou