Evenement in Hunt: Showdown verlengd na serverproblemen

Evenement in Hunt: Showdown verlengd na serverproblemen

Crytek heeft her Traitor's Moon-evenement in Hunt: Showdown verlengd, aangezien de game tijdens het evenement te kampen had met serverproblemen.

Het Traitor's Moon-evenement begon in maart en laat spelers diverse unieke voorwerpen, wapens en skins vrijspelen. Veel spelers konden hier echter niet aan meedoen, omdat er volgens Crytek zelf veel serverproblemen en bugs de kop op staken.

Om spelers toch een kans te geven mee te doen, is het evenement verlengd naar 18 april. Crytek biedt daarnaast zijn excuses aan en overweegt nog andere compensaties voor spelers. Meer informatie over de inhoud van het evenement is op de officiële website te lezen.

Hunt: Showdown verscheen in 2018 en combineert PvE- en PvP-gameplay. Tot vijf teams van twee spelers jagen op monsters. Het eerste team dat het monster vangt krijgt een zak geld, waarna andere teams op dat team gaan jagen. Eind vorig jaar werd aangekondigd dat er een tv-serie gebaseerd op de game in de maak is voor het aankomende streamingplatform Binge. Eerder werd al aangekondigd dat daar ook series gebaseerd op Driver en System Shock op komen te staan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou