Europese Commissie stelt oordeel Activision Blizzard-overname uit

Europese Commissie stelt oordeel Activision Blizzard-overname uit

De Europese Commissie heeft de deadline voor het oordeel over de Activision Blizzard-overname door Microsoft uitgesteld naar 22 mei.

De Europese waakhond zou eigenlijk op zijn laatst 25 april met een uiteindelijke uitspraak komen, maar dat wordt nu op zijn laatst 22 mei. Reuters meldt dat de Europese Commissie de komende tijd gesprekken voert met concurrentie en consumenten.

Het uitstel is doorgevoerd omdat Microsoft de laatste tijd diverse deals met bedrijven heeft gesloten om games - waaronder Call of Duty als de overname door zou gaan - op zoveel mogelijk systemen uit te brengen. 

Begin deze maand meldde Reuters al dat de Europese Commissie naar verluidt akkoord zal gaan met de overname. Microsoft kondigde begin vorig jaar jaar aan dat het Activision Blizzard wil kopen voor 68,7 miljard dollar. Sindsdien wordt de deal door verschillende regeringsinstanties onderzocht. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het is toch nog niet zo klaar als een klontje als vele hier doen geloven. Goed ook dat er grondig naar gekeken wordt.

0
test

@TripleR40 niemand zegt dat het al klaar is, maar vele denken gewoon dat de deal uit eindelijk goed gekeurd word dat is nog al een verschil. Ik heb zelf altijd 75% dat ie door gaat en 25% dat het niet door gaat.

0

Aanbevolen voor jou