ESA herbevestigt dat E3 in 2023 terugkeert

ESA herbevestigt dat E3 in 2023 terugkeert

De Entertainment Software Association (ESA) heeft nogmaals bevestigd dat E3 in 2023 zowel fysiek als digitaal gehouden moet worden.

Dat meldde Stanley Pierre-Louis, de directeur van ESA, aan de Washington Post. "We kijken er naar uit om in 2023 zowel digitaal als fysiek terug te keren met een evenement."

Hij vervolgt: "Hoeveel we ook van deze digitale evenementen houden en hoe goed ze ook mensen over heel de wereld kunnen bereiken, weten we dat er een sterke drang is voor mensen om bijeen te komen - om in persoon contact te leggen en elkaar te zien en te praten over wat games geweldig maakt."

Eerder dit jaar werd E3 geannuleerd door de ESA - ook toen werd gemeld dat in 2023 de gamebeurs weer terug zou keren. Bij een gebrek aan E3 houden diverse bedrijven zelf presentaties. Zo wordt donderdagavond de Kick Off Live-show van Summer Game Fest gehouden en vindt zondagavond de Microsoft & Bethesda Games Showcase plaats. Alle presentaties worden hier opgesomd.

Hoewel ESA nu aangeeft dat E3 volgend jaar terug moet keren, is dat ook afhankelijk van of gamebedrijven volgend jaar interesse hebben in deelnemen aan de beurs. Verschillende bedrijven zijn de afgelopen jaren al afgehaakt - vermoedelijk mede vanwege de hoge kosten om een plek te krijgen op de beursvloer.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou