Er werken op dit moment maar één of twee mensen aan Titanfall-games

Er werken op dit moment maar één of twee mensen aan Titanfall-games

Op dit moment werken er maar één of twee ontwikkelaars van Respawn Entertainment aan de Titanfall-games - de rest zit op Apex Legends.

Dat meldde community coördinator Jason Garza tijdens een recente livestream. Een fan meldde daar dat de Titanfall-gemeenschap zich in de steek gelaten voelt, waarop Garza reageerde.

De eerste Titanfall is al een tijdje onspeelbaar vanwege een hacker. Titanfall 2 lijdt daar in mindere mate ook onder. Doordat de problemen nog altijd niet opgelost zijn, hebben een aantal Titanfall-spelers een week geleden de servers van Apex Legends, de nieuwere game van Respawn, gehackt om zo aandacht te vragen.

"Je bent niet in de steek gelaten", aldus Garza richting de fan. Hij meldt daarbij dat er zeker gewerkt wordt aan het weer speelbaar maken van de Titanfall-games. "Het ding is; we hebben maar één of twee mensen die er aan werken, want de rest zit op Apex." 

Hoewel het logisch is dat een ontwikkelaar niet zijn meeste werknemers op oudere games zet, is het onwaarschijnlijk dat Titanfall-fans deze blik in de keuken als goed nieuws zullen zien.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

pff wat een onzin, je bent niet in de steek gelaten hoor, onze medewerker gaat het oplossen! 1 persoon die een hele game mag bugfixen, succes. Zou niet graag die persoon willen zijn, ontzettend veel druk met proberen te halen van een onmogelijk doel.

0
test

Tjah.... Apex verdient voor hun miljoenen Titanfall kost alleen maar geld. Ik zou het ook wel weten hoor, zet maar een stagiaire op Titanfall.

0

Aanbevolen voor jou