Er komt voor release geen bèta van Overwatch 2 meer beschikbaar

Er komt voor release geen bèta van Overwatch 2 meer beschikbaar

Er zal geen bèta van Overwatch 2 meer uitkomen voordat het spel zelf verschijnt.

Dat heeft Jon Spector van Blizzard bevestigd op social media. Er zijn al een alfa twee bèta's gehouden voor de game en het team gaat de feedback van die testperiodes nu gebruiken om "de best mogelijke game uit te geven op 4 oktober".

Wanneer Overwatch 2 op 4 oktober uitkomt als free-to-play-game op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch, worden onder andere 5v5-potjes gespeeld en nieuwe maps en helden toegevoegd. De PvE-campagnemodus moet ergens in 2023 uitkomen. De game gaat de eerste Overwatch vervangen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben dus zo’n sukkel geweest die 60 euro heeft betaald om de beta te kunnen spelen. Nooit geweten dat ie zo tijdelijk was. Dat was 60 euro te veel voor een update van ow1 en een paar weken beta. Ben zwaar teleurgesteld weer in blizzard.

0
test

@Sokpop Dat doe je toch echt zelf. Ze hebben nergens gezegd hoeveel beta’s er zouden komen en hoe lang die zouden duren. Dus omdat jij een verkeerd verwachtingspatroon hebt, heeft Blizzard het fout gedaan. Rare argumentatie.

0

@The_Stifmeister Is niet raar hoor. Ze hebben nergens duidelijk gezegd dat dit zo tijdelijk was en voor zestig euro mag je wat verwachten. Inhalige geldwolven zijn t geworden.

0
test

@Sokpop blizzard(lees activision) is gewoon een gierig bedrijf geworden

0

@wazp Ja klopt en de ethiek is ook verdwenen. Jammer!

0

Ik vond Overwacht best een leuk spel als je met een team speelt. Als je met random mensen speelde had je alleen maar ego trippers en teammates deden maar wat... daardoor ben ik afgehaakt. En Overwatch 2 ? Totaal geen interesse in. Het brengt zo weinig nieuws...

0

Aanbevolen voor jou