Er komt een 'nieuwe manier om Halo: The Master Chief Collection te spelen'

Er komt een 'nieuwe manier om Halo: The Master Chief Collection te spelen'

343 Industries zou komen met "een nieuwe manier om Halo: The Master Chief Collection te spelen".

Dat meldt de ontwikkelaar in een nieuwe Halo Waypoint-blogpost. Het bedrijf meldt dat er "een nieuwe plaats en manier om te spelen" in de maak is voor de collectie van Halo-games. 

Wat daar precies mee wordt bedoeld is niet bekend. De meeste fans vermoeden dat de game naar de Epic Games Store komt, al zijn sommige gamers ook hoopvol dat het om een Switch-versie gaat. Andere spelers vermoeden dat 343 Industries het heeft over nieuwe multiplayermaps. Vooralsnog is niets officieel bekendgemaakt.

In de blogpost worden ook andere toekomstige wijzigingen voor The Master Chief Collection behandeld. Zo worden er aanpassingen gemaakt aan de besturing, de FOV-slider en krijgt de consoleversie ondersteuning voor muis en toetsenbord.

Meer informatie over de "nieuwe manier om The Master Chief Collection te spelen" moet ergens eind februari of begin maart naar buiten komen, al laat de ontwikkelaar weten dat dit altijd nog kan veranderen.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Google Stadia natuurlijk. Volgens EA een heel goed idee.

0

Toffe ondersteuning heeft deze game. Jaren na release nog updates. Speel nog regelmatig halo 2 en 3 eens door. Blijft heerlijk. Een switch versie zou wel heel nice zijn

0

Aanbevolen voor jou