Er komen geen updates meer uit voor Ghost Recon Breakpoint

Er komen geen updates meer uit voor Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft heeft aangekondigd dat er geen nieuwe updates meer uitkomen voor Ghost Recon Breakpoint.

Het bedrijf laat weten dat het de servers van zowel Ghost Recon Breakpoint als het eerder uitgekomen Ghost Recon Wildlands online blijft houden, zodat mensen de games kunnen blijven spelen. Nieuwe updates hoeven gamers echter niet meer te verwachten.

"Hel hele Ghost Recon-team wil jullie wederom bedanken voor jullie voortdurende ondersteuning en de liefde die jullie hebben voor de franchise. De feedback die jullie hebben gegeven over Breakpoint was essentieel en helpt bij het vormen van de toekomst van de franchise."

De game kwam in oktober 2019 uit en werd wisselvallig ontvangen door critici en gamers. Vervolgens bracht Ubisoft Paris diverse updates uit voor de game om het spel te verbeteren. Vorig jaar kwam de game in opspraak omdat Ubisoft nft's voor Breakpoint uitbracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"de feedback die jullie hebben gegeven" .. ze doelen hierbij op het feit dat de game niet af was en buggy was? Dat wisten ze zelf ook wel.

0
test

Vermaak mij nog steeds met deze game. Speel het wel pas sinds 2020 maar het is wel een hele toffe ervaring. Jammer dat ze met de support stoppen maar ze hebben het wel echt heel erg goed ondersteund. Maar dat doet Ubisoft gelukkig met bijna al hun games.

0

@coola hier ben ik het niet mee eens. Ze zijn anderhalf jaar bezig geweest om die game te fixen naar wat het hoort te zijn. Dus om dan te zeggen dat ze het goed hebben ondersteunt vind ik niet helemaal eerlijk.

0
test

Haha, dit moet sarcasme zijn.

0

Aanbevolen voor jou