Enquête vraagt naar interesse in Persona-franchise op Xbox en Switch

Enquête vraagt naar interesse in Persona-franchise op Xbox en Switch

In een enquête vraagt uitgever Atlus of er interesse is in de Persona-franchise op Xbox-platforms en Nintendo Switch.

De enquête werd gespot door Windows Central. Naast bovegenoemde platforms zijn ook smartphones onderdeel van de vragenlijst. Daarnaast wordt er ook gevraagd of er interesse is in het verschijnen van de Shin Megami Tensei-reeks op andere platforms buiten Switch.

De meest recente hoofdgame in de Persona-reeks, Persona 5, is alleen op PlayStation-consoles verschenen. Wel kwam de musou-game Persona 5 Strikers op PS4, Switch en pc uit. Op Xbox-consoles zijn alleen Persona 4 Arena en Persona 4 Arena Ultimax verschenen.

Het is niet duidelijk of Atlus de Persona-reeks op meer platforms wil uitbrengen, maar het feit dat er naar gevraagd wordt in een enquête betekent in ieder geval dat de uitgever er voor open staat.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Persona 4 Arena Ultimax is alleen op de 360 uitgekomen, de huidige remaster die een paar maanden geleden uitkwam ook enkel op ps4/switch/steam. Zeer goeie fighting game if i may add..

0
test

Deze enquetes zijn in het verleden al vaker gedaan. Het is niet zo simpel dat je een vraag krijgt wil je persona op xbox of switch. je krijgt meer algemene vragen of je van de spellen van Atlus en Vanillaware gehoord hebt, of je ze gespeeld hebt en als je ze zou willen spelen krijg je een optie waar je deze wil spelen. Ik heb hem toevallig van het weekend ingevuld toen ik het bericht op een andere site zag. Als je hem wil maken krijg je de vraag of je uit de VS komt, gewoon ja antwoorden en dan kan je hem invullen, voor de mensen die dat willen. Het kost wel een paar minuten om hem te maken

0

Aanbevolen voor jou