Endless Dungeon uitgesteld naar 19 oktober

Endless Dungeon uitgesteld naar 19 oktober

Game stond eigenlijk gepland voor release op 18 mei

Endless Dungeon is uitgesteld van 18 mei naar 19 oktober.

Dat hebben uitgever Sega en ontwikkelaar Amplitude Studios laten weten. De extra tijd moet de studio de mogelijkheid geven om feedback van fans in de game te verwerken en het spel waar mogelijk te verbeteren. Eerder werden er OpenDev-sessies gehouden voor de game waar die feedback werd verzameld.

Endless Dungeon werd in 2020 aangekondigd en voert spelers mee naar een mysterieus ruimtestation. Daar moet men een team samenstellen om een kristal naar het midden van het station te vervoeren. Met twin-stick shooter-actie moet het kristal tegen vijandelijke aanvallen beschermd worden.

De game speelt zich af in het Endless-universum, waar al meerdere games voor zijn verschenen. Spelers kunnen alleen of met anderen de campagne doorlopen. Endless Dungeons verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Epic Games Store en Steam. Er staat ook een Switch-versie gepland, maar die verschijnt op een nog onbekende latere datum. Mensen die de 'Last Wish' editie van de game reserveren krijgen op 17 oktober al toegang tot het spel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou