Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge getoond

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge getoond

Er is een gameplayvideo van elf minuten uitgebracht van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge.

De video toont de eerste twee levels van de game, waarin de Foot Clan Manhattan terroriseren. Ook is duidelijk dat de oorspronkelijke stemacteurs uit de tekenfilm uit de jaren 80 terugkeren en hun rollen hervatten. 

Tot slot is bekendgemaakt dat er naast de eerder aangekondigde digitale editie van de game ook een fysieke versie uitkomt, gemaakt door Limited Run Games voor de VS en Merge Games voor Europa.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge is een side-scrolling vechtgame die draait om de vier striphelden. Het is een spiritueel vervolg op de klassieke brawler Turtles in Time. Het spel kan door vier spelers tegelijk gespeeld worden. Faith no More-frontman Mike Patton heeft een themanummer ingezongen.

De game wordt ontwikkeld door DotEmu - bekend van spellen als Windjammers 2 en Streets of Rage 4 - en Tribute Games - dat eerder Flinthook en Mercenary Kings maakte. 

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge komt ergens deze zomer uit op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Steam. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vet!!

0
test

Oooh dit is gewoon 1 grote 90’s flashback. Ik ken Turtles in time van Super Nintendo en nooit in arcade gespeeld maar wat een geweldige game vond en vind ik dat. Deze game is zo een groot eerbetoon aan die tijd en gaat er meteen komen hier. Heb er zin in.

0

Aanbevolen voor jou