Hoogtepunten: Elden Ring wereldwijd al 13,4 miljoen keer verscheept

Hoogtepunten: Elden Ring wereldwijd al 13,4 miljoen keer verscheept

Elden Ring is tot en met 31 maart wereldwijd 13,4 miljoen keer verscheept.

Dat heeft uitgever Bandai Namco aangekondigd tijdens het bekendmaken van diens fiscale jaarcijfers. Vorige maand kondigde het bedrijf nog aan dat er tot 14 maart 12 miljoen exemplaren van het spel verscheept waren. Het was ook al bekend dat het spel sneller verkocht dan eerdere games van ontwikkelaar FromSoftware, waaronder vorige recordhouder Dark Souls 3.

Elden Ring is 25 februari verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Elden Ring scoorde een 9,5 op Gamer.nl: "Elden Ring leent een heleboel van Dark Souls en een beetje van Bloodborne en Sekiro. Met de blauwdrukken van die games in handen is FromSoftware gaan bouwen en bouwen. Het resultaat is een gigantisch goede openwereldgame die zowel qua schaal als detail een onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor ook afschrikt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beste game ooit!

0
test

Meest overrated game ooit!

0
test

@The_Stifmeister Slechtste manier van mening geven ooit! "If it's not for you, then it's not for you" ;)

0
test

@warcryptic Ahh oke, dus als het positief is, dan is het prima maar als je een negatieve mening hebt dan moet je die toelichten. Check.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Ik vond er werkelijk niks vernieuwends aan. Het hergebruik van bosses en omgevingen irriteerde me op een gegeven moment. De graphics vond ik ondermaats (ik weet dat een heleboel mensen dat niet boeit, maar het is voor mij een essentieel onderdeel van een game). De game deed niets wat ik niet al talloze keren eerder had gezien in Dark Souls 1, 2 en 3 en Bloodborne. De eerste 10 uur vond ik geweldig, daarna werd het voor mij meh. Er was niets wat me voortdreef, totaal geen drijfveer om de rest ook te ontdekken (voor mij dan). Gezien de louter jubel reviews had ik een soort revolutie in de game industrie verwacht, maar dat viel me zo ontzettend tegen. Lag voor een groot deel ook aan mijn verwachtingen. Blijft uiteraard een persoonlijk iets en ik ben zwaar in de minderheid, daar ben ik me zeker van bewust.

0

Aanbevolen voor jou