Elden Ring-speler breekt record door game binnen 5 minuten uit te spelen

Elden Ring-speler breekt record door game binnen 5 minuten uit te spelen

Een Elden Ring-speler heeft het wereldrecord verbroken door de game binnen 5 minuten uit te spelen.

Speedrunner SeekerTV wist het voor elkaar te krijgen, zoals in onderstaande video te zien is. Om dit record te bereiken, maakt hij wel gebruik van diverse bugs en glitches. Op die manier kan hij zo snel mogelijk het einde van de game bereiken. Dit is een legitieme tactiek binnen speedrunnergemeenschappen, al zijn er ook speciale 'runs' voor mensen die geen bugs toepassen tijdens hun speelsessies.

SeekerTV bereikt het einde in 4 minuten 58 seconden. Een andere tactiek die hij toepast, is dat hij elke keer bij het openen van een deur hij de game afsluit en opnieuw opstart. Dit is namelijk sneller dan het wachten tot de deuranimatie volledig afgelopen is.

De speedrun is hieronder te bekijken. Elden Ring is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Die huidige generatie console starten inderdaad heel veel sneller op. Of die deur animatie duurt heel lang natuurlijk

0
test

@Ziminar het gaat er vooral om dat de ingame timer stopt wanneer je de game afsluit (via quit game in het menu). Als je dan een deur opent en het spel sluit aan het begin van de animatie, de timer stopt, dan continue game en gaat dan meteen verder met een geopende deur. De animatie is dan geskipt en daarmee bespaar je iedere keer een paar seconden aan ingame tijd.

0
test

Ach ik ben al 30 uur bezig en volgens mij ben ik niet eens op de helft. Wel bijzonder dit

0

Aanbevolen voor jou