Elden Ring kan in zo'n dertig uur worden uitgespeeld

Elden Ring kan in zo'n dertig uur worden uitgespeeld

Gamers kunnen de aankomende FromSoftware-game Elden Ring in zo'n dertig uur uitspelen.

Dat laat producent Yasuhiro Kitao weten tijdens de Taipei Game Show 2022-presentatie. Hij laat weten dat de tijd die gamers spenderen in de game wel erg gaat verschillen per persoon, maar het hoofdverhaal in de game kan in zo'n dertig uur worden uitgespeeld.

Dat betekent echter niet dat spelers als ze dat willen niet veel langer kunnen spenderen in de game: "Het spel is gigantisch en bevat vele tientallen uren aan gameplay." Spelers kunnen daarnaast na het uitspelen van de game een nieuw spel opstarten en uitdagendere vijanden voorgeschoteld krijgen.

In de presentatie laat Kitao daarnaast ook weten dat het spel over de gehele linie minder stressvol moet zijn in vergelijking met andere FromSoftware-games. Dit is gedaan omdat het spel een open wereld bevat. Op deze manier komen spelers op specifieke punten in de spelwereld uitdagingen tegen, in plaats van dat het stressniveau continue hoog ligt. Vijanden bieden echter nog steeds veel uitdaging, zoals spelers gewend zijn van andere FromSoftware-games.

Tijdens de Tapei-presentatie werd ook gemeld dat de ontwikkeling van Elden Ring is afgerond. De game komt op 25 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoe zeer ik ook hou van de spellen van fromsoftware. Ik ga me eerst focussen op horizon 2. In maart of april maar ff kijken.

0
test

Ik denk dat dat vergelijkbaar is met Dark souls maar zoveel zegt het niet. In het eerste deel van Dark souls heb ik meer dan 500 uur zitten.

0

Aanbevolen voor jou