Elden Ring-gameplay toont Castle Mourne

Elden Ring-gameplay toont Castle Mourne

Er is nooit eerder getoonde gameplay van Elden Ring uitgebracht, waarin de locatie Castle Mourne wordt verkend.

De video is iets langer dan vier minuten en is online geplaatst door Game Informer. Daarin is te zien hoe spelers te paard door de open spelwereld rijden en aankomen bij de minikerker Castle Mourne. Elden Ring heeft namelijk diverse minikerkers die avonturen bieden naast de grotere kerkers.

Hoewel het verkennen van deze locatie niet aan één stuk wordt getoond, krijgen kijkers toch een goed beeld van wat men te wachten staat.

In een interview met Elden Ring-maker Hidetaki Miyazaki op PlayStation Blog liet hij ook nog eens weten dat de game toegankelijker wordt dan eerdere games van de ontwikkelaar, zonder dat de uitdagende elementen verloren gaan: "In Elden Ring hebben we de moeilijkheidsgraad niet opzettelijk geprobeerd te verlagen, maar ik denk wel dat meer spelers het dit keer zullen uitspelen."

Elden Ring komt op 25 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wil hier eigenlijk zo blind mogelijk in gaan. De video heb ik dan ook niet bekeken in dit geval, maar ik heb er wel behoorlijk zin in. Ik had me ingeschreven voor de beta, maar geen code gekregen. Ergens misschien juist beter. Zin in!

0
test

@Rainking Ja dat heb ik ook. Ik wil de gameplay wel graag zien maar kijk het niet. We hoeven nog maar een maandje te wachten.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Valt mee.. de artstyle is prachtig, dat is belangrijker dan de graphics.

0
test

@worms_master toch een zeer persoonlijke mening, ik vind deze artstyle en graphics ook niks. Het is voor mij de reden de games van from niet meer aan te schaffen na de eerste souls.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Of gewoon iets minder de grafische hoer uithangen? From Software gaat dit soort zaken echt pas aanpassen als ze daar zelf klaar voor zijn, en echt niet op jouw commando.

0
test

@Quirinius hoezo de grafische hoer? Als iemand daar waarde aan hecht dan kan dat toch gewoon? Zoals eerder aangegeven ben ik het met Snoop eens dat het er uit ziet als gedateerde graphics. Nee geen 20 jaar oude, maar zeker wel richting de 10. Ik snap ook dat dit een style is waar from software voor kiest, net als dat er genoeg 16 bit games nog uitkomen.

0

Aanbevolen voor jou