eFootball lanceert op 30 september

eFootball lanceert op 30 september

De free-to-play voetbalgame eFootball lanceert op 30 september.

Dat heeft Konami aangekondigd. De opvolger van de PES-reeks bevat alleen de mogelijkheid om lokaal of online vriendschappelijke wedstrijden te spelen. Op lancering zijn de volgende negen teams beschikbaar: 

  • Arsenal

  • Barcelona

  • Bayern Munich

  • Corinthians Paulista

  • Flamengo

  • Juventus

  • Manchester United

  • River Plate

  • São Paulo

Ook zullen er zes stadions beschikbaar zijn: Old Trafford, Camp Nou, Allianz Stadium, Allianz Arena, Emirates Stadium en het eFootball-stadion. Spelers kunnen het offline ook tegen de computer opnemen.

In de loop van de herfst moet een eerste update uitkomen die spelers gratis kunnen downloaden. Daarin zitten diverse nieuwe modi, waaronder Creative Teams, waarin spelers hun eigen teams kunnen samenstellen - vergelijkbaar met Fifa Ultimate Team en myClub in de PES-games. 

Ook bevat de update Creative League, waarin spelers het met hun eigen team tegen andere spelers opnemen, Tour Event, waarin spelers het tegen de computer opnemen om beloningen vrij te spelen, Challenge Event, waarin spelers online tegen andere spelers strijden en ondertussen aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen en Online Quick Match, waarin een vriendschappelijke wedstrijd met meer dan zeshonderd gelicenseerde teams gespeeld kan worden.

In de update die deze herfst uitkomt zit ook het verdienmodel verwerkt. Volgens Konami moeten echter alle spelers, ongeacht welke in-game items ze kopen, vooral afhankelijk zijn van hun eigen kunnen. Er zijn drie virtuele munteenheden in eFootball: eFootball Coins (voor mensen die betalen met echt geld), eFootball Points (vrij te spelen via gameplay) en GP (ook vrij te spelen via gameplay).

eFootball komt uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Microsoft Store. Meer details zijn op de officiële website te lezen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik krijg haast tranen in mijn ogen als ik dit lees. Alles lijkt er op te wijzen dat konami er een soepzooitje van gaat maken. Thank you fifa schapen..

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Wat zijn de systeemeisen?

0

Aanbevolen voor jou