eFootball 2022-update verandert de game naar eFootball 2023

eFootball 2022-update verandert de game naar eFootball 2023

Konami brengt eind deze maand een update voor eFootball 2022 uit waarmee de game naar eFootball 2023 geüpgraded wordt.

Dat heeft Konami op social media laten weten. Buiten het feit dat de update ergens eind augustus beschikbaar moet komen, is er nog niets bekend. Konami meldt dat het binnenkort meer info deelt. Wel geeft het bedrijf alvast prijs dat alle geboekte progressie en in-game items van spelers meegenomen worden naar de nieuwe versie.

eFootball 2022 kwam vorig jaar in uitgeklede vorm uit, wat veel kritiek opleverde en er zelfs voor zorgde dat het spel de slechtst beoordeelde game op Steam werd. Konami bracht in april het eerste seizoen van de game uit, waarmee meer modi, feature en bugfixes werden toegevoegd. Het tweede seizoen volgde in juni.

De voetbalgame is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Cross-play moet ergens deze winter worden toegevoegd en de Master League-modus volgt in 2023.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Eerst zien, dan geloven. Voorlopig is het 2011 (ps2)voor mij. Het off-line gedeelte is nog steeds in de ijskast, dus daar heb ik niet veel aan.

0
test

Wow! Dus ze updaten het nummer 2 naar 3? Ongelofelijk, dit moet wel een evolutie van jewelste worden!

0
test

@gusanito Dat dacht ik dus eerst ook, maar toen besefte ik dat je dus niet opnieuw 60 euro hoeft neer te leggen voor eigenlijk een "update" (fifa 21-22-33 zijn in principe meestal gewoon updates).

0

Aanbevolen voor jou