Eerste verhalende dlc voor Dying Light 2 uitgesteld naar september

Eerste verhalende dlc voor Dying Light 2 uitgesteld naar september

Techland heeft de eerste verhalende dlc voor Dying Light 2: Stay Human uitgesteld.

De nog naamloze uitbreiding had eerst in juni uit moeten komen, maar moet nu in september verschijnen. "We hebben meer tijd nodig voor de eerste verhalende dlc. We verontschuldigen ons voor het uitstel, maar we geloven er heilig in dat onze fans onvergetelijke ervaringen verdienen. We willen dat de eerste grote verhalende dlc aan jullie verwachtingen voldoet en van het hoogst mogelijke niveau is."

In juni moet wel een nieuw hoofdstuk voor de game uitkomen genaamd In the Footsteps of a Nightrunner. Hierin zit nieuwe content in de vorm van evenementen en een fotomodus. Eerder gaf Techland al aan Dying Light 2 voor vijf jaar te willen ondersteunen. Hieronder is een geüpdatet roadmap te zien.

Dying Light 2: Stay Human is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Epic Games Store. De game komt later dit jaar ook naar Switch via de cloud. In de game overleven spelers in The City, dat door de zombie-uitbraak een gebrek heeft aan levensmiddelen. Door bondgenootschappen te sluiten met facties en andere keuzes te maken hebben spelers invloed op hoe de stad zich ontwikkelt.

Het spel werd met een 8 beloond op Gamer.nl: "Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker en creatiever. Door meer controle te bieden zijn Hoofd- en zijmissies verrassend boeiend en diepgaand. De personages komen door uitstekend schrijf- en stemwerk goed uit de verf en de speler wordt meermaals in conflict gebracht door de vele keuzes die écht impact hebben op het verhaal. Het prachtige Villedor leent zich uitstekend voor oneindig veel freerunplezier, met of zonder vrienden."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou