Eerste uitnodigingen voor nieuwe Diablo 4-bèta zijn uitgestuurd

Eerste uitnodigingen voor nieuwe Diablo 4-bèta zijn uitgestuurd

De eerste uitnodigingen voor de nieuwe Diablo 4-bèta waarin de endgame uitgetest kan worden, zijn uitgestuurd.

Dat melden fans op plekken als Reddit en ResetEra. Een kleine groep mensen die veel tijd hebben besteed in de endgame van Diablo 2: Resurrected, Diablo 3 en Diablo Immortal, ontvangen een uitnodiging om elementen voor na het uitspelen van Diablo 4 uit te testen. Daaronder vallen Nightmare Dungeons, Whispers of the Dead, Fields of Hatred, Paragon Boards en Helltide.

Blizzard legde vorige week nog uit waarom het de nieuwe bèta richt op endgame content. Het bedrijf wil het volledige verhaal van het spel nog geheim houden, en in plaats daarvan spelers laten kennismaken met content die daarna beschikbaar komt. "Voor velen is de endgame ook het favoriete aspect van Diablo. We willen er zeker van zijn dat het veel voldoening geeft en dat er geeb gebrek aan gevarieerde uitdagingen is."

De gesloten bèta is voor een aantal mensen speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Daarbij zijn cross-play en cross-progressie beschikbaar. Diablo 4 zelf moet ergens in 2023 uitkomen. Blizzard benadrukte eerder al dat de game niet pay-to-win wordt.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kan dit bevestigen. Ik heb zelf ook een uitnodiging mail gehad, gisteren avond rond een uur of 7. In de e-mail wordt ook benoemd dat het om een vertrouwelijke beta gaat en er moet als we toegang hebben een NDA ondertekend worden. Ik kijk er wel echt naar uit, de game staat erg hoog op mijn lijst met games die nog uit moeten komen en ik ga me hier vele uren mee vermaken.

0

@Lavalera Nice! Ben jaloers. Ben ook erg benieuwd naar de game.

0
test

Ik dacht dat ik me hier voor had ingeschreven, maar ik weet het ondertussen niet eens zeker meer, hahaha. In ieder geval geen mail gehad.

0

@Rainking deze invites zijn verstuurd naar mensen adhv hoeveel je Diablo 3, d2 resurrected en immortal gespeeld hebt begreep ik

0
test

@Ziminar nou ja dat riepen ze wel. Immortal heb ik niet aangeraakt, d2 resurrected een beetje en d3 doe ik elk seizoen hier en daar wat. Mijn vrouw die echt veel meer speelt dan ik heeft dan weer geen invite, die vind het ook niet leuk dat ik een invite heb gehad en zij niet haha

0
test

@Ziminar Ah, ok. Van die drie titels heb ik alleen Diablo 3 een stuk gespeeld. De andere twee niet. Ik zal dan wel ergens onderaan de kanshebbers bungelen, lol.

0

Aanbevolen voor jou