Eerste Titanfall niet meer digitaal te koop

Eerste Titanfall niet meer digitaal te koop

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben de eerste Titanfall uit de digitale verkoop gehaald.

Ontwikkelaar Respawn kondigde gisteren aan dat het spel in maart 2022 ook van abonnementsservices verdwijnt. De servers blijven echter wel live voor mensen die het spel al hebben. Titanfall verscheen in 2014.

Er is geen duidelijke reden gegeven voor het stoppen van de verkoop van Titanfall. De afgelopen jaren is de reeks echter het slachtoffer van DDoS-aanvallen, deels in gang gezet door fans die vinden dat de ontwikkelaar te weinig aandacht geeft aan Titanfall door het succes van Apex Legends.

Respawn benadrukt dat Titanfall een belangrijk onderdeel van de studio blijft en dat "dit ongelooflijke universum blijft bestaan. Op dit moment in Titanfall 2 en Apex Legends, en in de toekomst."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Erg jammer, maar begrijpbaar wanneer het exclusief online is, al zouden er waarschijnlijk toch mensen zijn die het graag prive hosten

0
test

Daar mag wel even wat meer uitleg bij komen. Enige wat ik kan bedenken is dat ze de servers binnenkort alsnog offline gooien, maar waarom ze dat dan niet nu al bekend maken..

0

Aanbevolen voor jou