Eerste Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin-dlc onthuld

Eerste Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin-dlc onthuld

Square Enix heeft de eerste downloadbare content voor Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin onthuld, genaamd Trials of the Dragon King.

De uitbreiding komt op 20 juli uit en bevat nieuwe gebieden, verhalen, wapens, jobs, accessoires en een nieuwe categorie voor items. Meer details zijn er nog niet, maar hieronder is een teaser trailer te bekijken.

Het is nog niet bekend hoeveel de dlc precies gaat kosten, maar mensen die de seizoenspas van de game hebben ontvangen de uitbreiding gratis, alsmede aankomende uitbreidingen Wanderer of the Rift en Different Future.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is ontwikkeld door Team Ninja en combineert snelle actie met het soulslike genre. Hoofdpersonage Jack moet allerlei uitdagingen zien te overkomen om het licht uit de kristallen terug te brengen naar Cornelia, een koninkrijk dat door duisternis wordt geteisterd. De game is sinds afgelopen maart beschikbaar op Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou