Eerste seizoen Multiversus voor onbepaalde tijd uitgesteld

Eerste seizoen Multiversus voor onbepaalde tijd uitgesteld

Het eerste seizoen van Multiversus is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Dat heeft de ontwikkelaar via Twitter laten weten. Het was in eerste instantie de bedoeling dat het eerste seizoen van de free-to-play-game op 9 augustus van start zou gaan. Daarmee zou het personage Morty, van Rick and Morty, ook worden toegevoegd. Zowel het seizoen als Morty zijn nu uitgesteld. Rick wordt zoals eerder bekendgemaakt pas ergens later in het seizoen toegevoegd.

"We begrijpen dat dit voor sommigen een teleurstelling is en willen jullie verzekeren dat we er alles aan doen om nieuwe en toffe content te leveren waar spelers veel plezier mee kunnen beleven. We laten jullie de nieuwe releasedatum zo snel mogelijk weten." Als gevolg hiervan wordt de pre-season battle pass ook verlengd tot 15 augustus.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar.

De game - die officieel nog in bètavorm is - is nu speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play. Er zijn tot dusver zeventien personages om uit te kiezen. Het spel is in korte tijd erg populair geworden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou