'Eerste seizoen Battlefield 2042 begint in maart'

'Eerste seizoen Battlefield 2042 begint in maart'

Een dataminer claimt te hebben achterhaald dat het eerste seizoen van Battlefield 2042 in maart 2022 begint.

De over het algemeen betrouwbare dataminer Temporyal heeft twaalf weken aan uitdagingen voor het pre-seizoen van Battlefield 2042 gevonden. Aangezien die sinds de lancering van de game beschikbaar zijn, zou het dus logisch zijn dat het eerste seizoen in maart van start gaat.

Eerder liet Dice al weten dat het eerste seizoen niet op of kort na de lancering van de game uit zou komen. Het bedrijf wil zich eerst richten op het wegwerken van bugs en andere problemen.

De dataminer claimt ook te hebben vernomen dat de nieuwe map die bij seizoen één hoort Exposure heet. De map zou zich afspelen in een onderzoeksfaciliteit in Brits-Columbia. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb de game sinds launch en vind het maar een gare boel. Eerst zit het vol met bugs die de game nagenoeg onspeelbaar maken en zitten de mechanica zo in elkaar dat je denkt dat die game in 1 jaar in elkaar gedraaid is. Het is duidelijk te zien dat het eerst een battle royale moest worden die is omgezet naar een multiplayer game. Wel mijn petje af voor de snelheid waarmee ze die game nu gefixed hebben. Ik speel het nu al een tijdje en het begint nu steeds meer op een game te lijken die een goede fundering heeft. Ik hoop alleen dat er sneller content komt, want dat is nog een een tekort aan (wapens en maps in all out warfare). Maart duurt wel erg lang.

0

@iChrisNL Ik denk niet dat DICE in gedachten had om een battlefield game om battle royale heen te bouwen waarover de hele fanbase zou vallen natuurlijk. Wel om het als extra gamemode toe te voegen wat ze ook hebben gedaan.

0
test

BF2042 is in 3-4 weken gehalveerd qua Steam player counts en EA/DICEheeft net de prijs met 34% verlaagd op datzelfde Steam. Een game verkopen met 34% korting krap een maand na release is een teken dat het in zwaar weer zit. Probleem is dat de veranderingen die men heeft aangebracht zo'n integraal onderdeel zijn van de game dat ik betwijfel of deze troep nog te salvagen is. Ik ben een BF veteraan sinds 2002 toen de demo van BF1942 uitkwam maar ik begin steeds meer te twijfelen of DICE nog wel weet wat ze aan het uitspoken zijn. Van een trendsetter is BF een trendvolger geworden waardoor ze het automatisch verliezen van de concurrentie (zoals de train crash die Firestorm BR was). Deze franchise zit zwaar in de problemen.

0
test

@TheChief Dice is Dice niet meer sinds een groot gedeelte van het team is vertrokken. Daardoor duurde het veel langer om de Frostbite engine te updaten omdat veel expertise er niet meer is. Door Covid moesten veel mensen thuis ontwikkelen voor verschillende platforms die ze soms zelf niet eens in huis hadden. Dat is BF2042 in een notendop. Ik vermaak me er ondanks alles wel mee. En die pricedrop is normaal. Tijdens de feestdagen zijn alle BF games vaak in prijs verlaagd.

0
test

@Draven Het is zeker NIET normaal dat een triple A release als dit binnen een maand 34% goedkoper wordt. Het hele idee van een november release is nou juist dat je het spel aan iedereen full price kan slijten voor de kerstdagen. Dat is ook precies de reden dat DICE/EA het spel te snel op de markt heeft gegooid, om zo mee te kunnen liften op de X-mas sales ondanks dat het spel nog duidelijk een 6-tal maanden of zo aan ontwikkeltijd nodig had gehad. Het feit dat een spel dat maar 3-4 weken oud is nu al zo'n gigantische korting krijgt is alarmerend te noemen. Niet in het minst omdat het een heel slecht signaal af geeft aan met name de mensen die bij de release de duurdere versie van 100 Euro hebben gekocht en toen de slechtste versie van het spel kregen (Want een oudere build dus nog meer bugs).

0

Aanbevolen voor jou