Eerste patch voor Fifa 23 uitgebracht

Eerste patch voor Fifa 23 uitgebracht

Electronic Arts heeft de eerste patch voor Fifa 23 vandaag uitgebracht.

De patch past enkele aspecten van de game aan. Zo kost het spelers vanaf nu als het goed is meer moeite om penalty's te scoren - voorheen waren die volgens veel fans te makkelijk. Ook zijn er verbeteringen aangebracht aan de animaties tijdens het dribbelen en moeten scheidsrechters op bepaalde momenten iets realistischer reageren. De volledige patch notes zijn hier te bekijken. Een grotere patch wordt later deze maand verwacht.

Fifa 23 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Op de huidige generatie consoles en pc zijn alle vernieuwingen te vinden, op de vorige generatie slechts een deel daarvan en in de Legacy Edition voor Switch zitten geen vernieuwingen. 

Gamer.nl gaf een 5,5 aan de game: "Fifa 23 gaat de boeken in als de allerlaatste Fifa, maar zeker niet als de beste. De optelsom van bijna dertig jaar aan voetbalinnovatie leidt niet tot een hoogtepunt in de serie, maar tot een rammelend geheel waarbij de moderne toevoegingen worden teruggehouden door een aftands fundament. Aan content geen gebrek, maar met de hevige doelpunteninflatie is het ernstig de vraag wat al die content nog wat waard is."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een patch voor een patch? ;-)

0
test

@bigds9fan Well done sir. Well done.

0
test

En nu speelt het weer hetzelfde als fifa 22? Of moet ik zeggen fifa 19?

0

Aanbevolen voor jou