Eerste officiële beelden Five Nights At Freddy's-film getoond

Eerste officiële beelden Five Nights At Freddy's-film getoond

Horrorfilm komt in oktober uit

Universal Pictures heeft de eerste teaser trailer van de verfilming van Five Nights At Freddy's uitgebracht.

De teaser begint met een commercial voor Freddy's Fazbear's Pizzeria, en toont daarna beelden uit de film. Zo is te zien hoe een personage de pizzeria verkent. De complete teaser kan hieronder worden bekeken.

Eerder deze maand lekte er al een vroege versie van de trailer uit. Dit tot ongenoegen van Scott Cawthon, de bedenker van de franchise. "Blumhouse, Universal en ik hebben zo hard gewerkt om iets tofs te maken dat we kunnen delen. Het idee dat een eerste blik op deze manier wordt verpest is frustrerend."

De Five Nights at Freddy's Film moet op 27 oktober in de bioscoop draaien. De film komt dan ook op streaming te staan op Peacock - in Nederland dus mogelijk via SkyShowtime.

Jaren geleden werd de verfilming van de horrorreeks al aangekondigd. Eind vorig jaar werd gemeld dat Emma Tammi, die in 2018 horrorfilm The Wind uitbracht, de nieuwe regisseur van de film werd. In 2015 zou de film nog geregisseerd worden door Gil Kenan (Monster House), waarna Blumhouse het project in 2017 overnam. In 2018 werd Chris Columbus (Home Alone, Harry Potter) eraan verbonden, maar zonder succes.

De griezelige Five Nights at Freddy's-games hebben in korte tijd een grote schare fans verkregen. Cawthon ontwikkelt de horrorgames nagenoeg helemaal zelf. In augustus 2014 bracht hij het eerste deel uit en er zijn sindsdien meerdere vervolgen verschenen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou