Eerste details Marvel-game van Amy Hennig mogelijk uitgelekt

Eerste details Marvel-game van Amy Hennig mogelijk uitgelekt

De eerste details over de nieuwe Marvel-game waar Amy Hennig met Skydance Media aan werkt zijn mogelijk uitgelekt.

MCU Status, dat allerlei geruchten rondom Marvel verzamelt, meldt dat Hennigs game zich afspeelt gedurende de Tweede Wereldoorlog. Captain America en Black Panther zouden de handen ineenslaan om Hydra te verslaan. Daarbij zou het spel zich richten op het verhaal en de avontuurlijke actie. Eurogamer meldt inmiddels soortgelijke berichten te hebben vernomen.

Vorig jaar werd al aangekondigd dat Skydance Media en Hennig, die voorheen aan de Uncharted-games werkte bij Naughty Dog, een Marvel-game ontwikkelt voor Disney. Officiële details van het spel zijn nog niet onthuld. Daarnaast werkt Hennig ook aan een Star Wars-game.

Vanavond om 22:00 uur Nederlandse tijd wordt de Disney & Marvel Games Showcase live op internet uitgezonden. Hier worden diverse aankomende games van Disney en Marvel getoond. Hennigs Marvel-game is daar sowieso een van.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik haat al die verschillende verhaallijnen. wtf is dit nu weer? blackpanther zat niet in ww2 als je de films volgt. Sinds Endgame lijkt het met Marvel alleen maar bergafwaards te gaan. af en toe was er wel wat leuks maar over het algemeen is het niveau zoveel lager dan dat het was.

0
test

@-JK- Ze gebruiken, uiteraard, niet de films als basis maar de comics, zoals het hoort. En daar was Black Panther gewoon aanwezig WW2.

0
test

@The_Stifmeister Je merkt vast dat ik een mainstreamer ben in het geval van Marvel. Ik snap dat de commics leading zijn en vind het ook erg jammer dat het dan niet 100% matched met de films. Voor mij zorgt dat voor ruis en ongenoegen. Maar hopelijk kunnen er ook mensen blij zijn met de keuzes die gemaakt worden.

0
test

@-JK- Mag ik aanraden om dan niet in de comics te stappen? Want die lopen al 83 jaar en daar is ook al meerdere malen van alles veranderd.

0
test

@Rainking Ja daar zal ik dan ook niet aan beginnen, thx voor de waarschuwing :)

0
test

@-JK- voor je head cannon om het makkelijker te maken. Er was altijd een Black Panther, want de rol wordt steeds doorgegeven aan een opvolger.

0

Aanbevolen voor jou