Eerste beelden Yakuza 8 op internet verschenen

Eerste beelden Yakuza 8 op internet verschenen

De eerste beelden van Yakuza 8 zijn op internet verschenen.

De Japanse uitgave Famitsu plaatste verschillende foto's online die zijn gemaakt van een YouTube-filmpje. Het filmpje betreft een studiotour bij ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio, die werd geplaatst op het kanaal van Japanse krijgskunstenaar Mikuru Asakura. Hij blijkt een rol te hebben in de aankomende game. In het filmpje zijn diverse schermen te zien waarop de game wordt ontwikkeld.

Op de foto's is onder andere Like A Dragon-protagonist Ichiban Kasuga te zien met een nieuw kapsel. Ook personages als Yu Nanba en Koichi Adachi komen voorbij. Verder wordt in de video gemeld dat er een nieuwe stad voorkomt in Yakuza 8 en dat de ontwikkelaar ook werkt aan een nog onaangekondigd ander spel.

Eerder werd al bevestigd dat Yakuza 8 een voorlopige titel is, die waarschijnlijk nog wordt aangepast voor het spel daadwerkelijk uitkomt. In het spel zal in ieder geval Ichiban Kasuga centraal staan, die ook al de hoofdrol vertolkte in Yakuza 7, de game die hier bekendstaat als Yakuza: Like a Dragon. Veel meer details over de game zijn er nog niet.

Zowel de screengrabs die door Famitsu zijn gemaakt als het filmpje zijn hieronder te bekijken.

Yakuza 8
Yakuza 8
Yakuza 8
Yakuza 8
Yakuza 8
Yakuza 8
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Dat wordt het sowieso. Dat is al bevestigd door RGG, de mainline games zullen voorlopig turn based worden en de side games zoals judment en lost judgment blijven de brawler style hanteren, zoals de oude Yakuza games deden.

0
test

Ik kan niet wachten op deze game. Bij verre bovenaan mijn lijstje van games waar ik meeste naar uit kijk. Like a Dragon was de eerste Yakuza game die ik speelde en maakte me gelijk enorme fan van de game serie. De emotionele achtbaan, de absurde humor en de hoeveelheid diverse activiteiten die je kan doen in deze games geven mij precies wat ik zoek in een game. Ik hoop dat deze net zo goed als niet beter wordt dan LaD. Jammer dat het filmpje in het Japans is en de automatische vertaling van Youtube slecht is, dus die niet echt te volgen is. Maar ik wordt al weer enthousiast als ik de beelden van Ichiban en co zie. Laat maar komen die game :)

0

@Lavalera ik speel het vanaf deel 3 en moet nog beginnen aan Yakuza 6. Het is een geweldig spel en een enorm zwart gat waar je heel veel tijd op een nutteloze manier in kwijt kan. Ik moet zeggen dat na een aantal delen het wel vermoeiend wordt omdat er over de delen heen wel erg veel herhaling in zit. Wat ik nog het mooiste vind aan deze serie is dat ik voor werk in 2013 in Tokyo moest zijn en in de wijk Shinjuku waar we in de avond heen gingen het gewoon herkende op basis van het spel. Ik kende zo goed als de weg omdat het zo overeen komt. Echt een feest der herkenning en een aanrader om zelf eens te beleven als je het een toffe game vind.

0
test

@LoGiCaL_PsYcHo Ik snap wel wat je bedoelt met de herhaling. Dat klopt met name met de zij activiteiten wel. Ik moet ook wel zeggen dat ik sommige delen meer activiteiten gedaan heb dan de andere. Zeker als het nieuwe activiteiten waren dan stopte ik er weer uren in. Je kan het beste de serie met games er tussen doro spelen dan is het niet zo erg eentonig en zie je sneller de positieve kanten van de serie. Japan staat wel hoog op mijn lijstje om nog eens te bezoeken. Ik weet nog niet waar we dan precies heen zouden gaan maar als de tijd komt ga ik samen met de vrouw dat eens uitzoeken, ook zij is erg fan van Japan. Het zou dan wel mooi zijn als we bekende dingen kunnen zien uit deze of andere games. Dus ik hoop dat het er ooit van gaat komen

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou