Eerste beelden van current-gen update The Witcher 3 getoond

Eerste beelden van current-gen update The Witcher 3 getoond

CD Projekt Red heeft de eerste beelden van de aankomende current-gen update voor The Witcher 3: Wild Hunt getoond.

Dat deed het bedrijf gisteravond tijdens een livestream. De current-gen update voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S was eerder al aangekondigd - de releasedatum staat op 14 december - maar er waren voorheen nog geen beelden van vertoond.

Het was al bekend dat de game grafische verbeteringen zou krijgen, maar nu blijkt dat er twee grafische modi in het spel zitten. De game kan op PS5 en Xbox Series X met raytracing en een framerate van 30 fps gespeeld worden, of in 60 fps maar dan zonder raytracing. Ook wordt FSR 2.1 en DLSS 3 ondersteund op pc.

Verder moet de game een nieuwe zijmissie gebaseerd op de Netflix-serie bevatten, alsmede optionele nieuwe looks voor Geralt en Dandelion gebaseerd op de serie. De game krijgt een fotomodus inclusief filters. Op PS5 worden de adaptieve triggers en haptische feedback van de DualSense-controller ondersteund. Tot slot krijgt de game cross-progressie, zodat savegames meegenomen kunnen worden naar elk platform. 

Op 14 december komt de current-gen update voor iedereen die de game op PS4, Xbox One of pc heeft gratis beschikbaar. Ook komt op die dag de nieuwe versie van de game verkrijgbaar op PS5, Xbox Series en pc voor nieuwe spelers. Daarin zijn naast de hoofdgame ook de uitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine te vinden. Uiteindelijk moet de nieuwe content ook naar de PS4-, Xbox One- en Switch-versies van de game komen. Meer informatie is in deze blog te vinden.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 de update is ook gewoon gratis, dus als je hem al hebt, kun je er zo induiken.

0
test

@Snoop213 dat hoeft gelukkig ook niet, het betreft hier een free update. M’n pctje komt dan ook net wat harder aan het zweten. Ga ik dit spel herspelen na het zien van de beelden? Voorlopig nog even niet(ook vanwege tijdgebrek)ben ook niet erg onder de indruk. Ben daarentegen wel Skyrim flink aan het modden om deze na 10 jaar weer eens te spelen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ben benieuwd wat je dan had verwacht. Het is niet dat ze opeens de art style gaan omgooien of dat de game opnieuw gemaakt is in Unreal 5... Op het eerste oog lijkt het misschien precies de game die je je herinnert, maar side by side zie je toch wel behoorlijke updates in draw distance, foliage en belichting om maar wat te noemen. Dat is al meer dan updates waar bepaalde andere bedrijven hun full priced handje weer voor ophouden. Het duurt dan misschien een beetje lang, maar een uitgebreide, gratis update voor een instant classic als TW3 vind ik meer dan prima service.

0

Ik zie echt werkelijk geen verschil lol

0

Aanbevolen voor jou