Een uitgebreide blik op Fifa 23

Een uitgebreide blik op Fifa 23

Electronic Arts heeft een uitgebreide gameplayvideo van Fifa 23 uitgebracht.

In de meer dan tien minuten lange video worden enkele nieuwe gameplayfeatures van de game breed uitgemeten. In een artikel op de officiële website wordt daarnaast nog dieper ingegaan op de nieuwe features.

Daaronder valt onder andere HyperMotion 2.0, waarmee voetballers in de game nog realistischer bewegen. Er zitten vele nieuwe animaties in de game, waaronder bij vrouwenvoetbal. Ook is er een nieuw dribbelsysteem dat gebruikmaakt van Active Touch, zodat spelers zich realistischer op het veld gedragen. Een techniek genaamd AcceleRATE draagt daar ook aan bij, omdat voetballers op een realistische manier sprinten.

Ook nieuw in Fifa 23 zijn 'powershots'. Door op twee schouderknoppen tegelijk te drukken tijdens het schieten, vuren voetballers een krachtig schot af. Hoe harder het schot, hoe minder precies dat schot richting het doel gaat, dus dat is een afweging die spelers moeten maken. Ook vrije schoppen, hoekschoppen en penalty's zijn aangepast.

Fifa 23 werd eerder deze maand onthuld. De game is vanaf 30 september beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia en pc. Op de Nintendo Switch verschijnt een 'Legacy Edition' met slechts minimale vernieuwingen, waaronder de vrouwenvoetbalcompetities.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou